tirsdag den 5. november 2013

Forlorenhare med bønnesalat

SMÅ FORLORENHARER MED BØNNESALAT OG COUSCOUS 



INGREDIENSER TIL FORLORENHARE 

1 PAKKE HAKKET SVIN/KALV 
1 FINTHAKKET LØG
½ DL MÆLK 
½ DL RASP 
SALT 
PEBER 
1 PAKKE BACON

FREMGANGSMÅDE 
  • RØR KØDET SEJT MED SALT
  • TILSÆT DET FINSNITTET LØG
  • TILSÆT ÆG OG RØR GODT SAMMEN
  • MÆLK HÆLDES I OG RØRES SAMMEN
  • RASP OG PEBER RØRES I 

KOM TO SKIVER BACON UD PÅ EN BAGEPLADE MED BAGEPAPIR .
TAG NOGET FARS OG FORM TIL EN TYK SMAL PØLSE SOM PASSER I BREDTEN AF BACONEN OG SÆT FOR ENDEN OG SÅ SKAL DE BARE RULLES STRAMT SAMMEN :) 

DE STEGES I OVNEN I CA.35-40 MIN PÅ 200 GRADER OG TIL BACONEN ER SPRØD



BØNNESALAT 

CA. 150 G BØNNER, BLANCHERET I 3 MIN 
8-10 CHERRYTOMATER SKÅRET I HALVE

DRESSING 

1½ SPSK EDDIKE 
½ TSK SENNEP 
1½ SPSK OLIE 
½ FINSNITTET HVIDLØG 
1 SPSK AKACIEHONNING 
SALT 
PEBER  

BLAND DRESSINGEN OG MIX DET MED BØNNERNE OG CHERRYTOMATERNE 


 OG SÅ LAVEDE JEG EN POTION COUSCOUS TIL 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar