torsdag den 7. november 2013

Knækbrød

KNÆKBRØD FYLDT MED LÆKRE SAGER SOM SESAMFRØ, HØRFRØ, GRÆSKARKERNE, BLÅ BIRKES OG MEGET MERE :) 



LIGE LIDT LÆKKERT TIL EFTERMIDDAGS HYGGE/MÅLTID. SÅ DET MEGET RART AT MAN LIGE KAN HIVE SÅDAN EN LILLE SPRØD KNÆKBRØD FREM. 

INGREDIENSER                                                         

1 DL. HAVREGRYN 
1 DL. SESAMFRØ
1 DL. SOLSIKKEKERNER
1 DL. HØRFRØ 
GRÆSKARKERNER 
1½ SPSK BLÅ BIRKES 
3½ DL. MEL
2 DL. VAND
1½ DL OLIE 
1 TSK SALT 
1 TSK BAGEPULVER 

FREMGANGSMÅDE 

BLAND ALLE DE TØRRE INGREDIENSER OG TILSÆT VAND OG OLIE OG BLAND GODT SAMMEN.

DEL DEJEN I TO POTIONER OG RUL DEM UD MELLEM 2 STYKKER BAGEPAPIR. DE SKAL CA. VÆRE 3-4 MM TYKKE. NÅR DU HAR RULLET DEM UD TIL EN REKTANGEL SÅDAN CA. SÅ SKÆR MED EN PIZZASKÆRER HVIS DU HAR SÅDAN EN, ELLERS BARE BRUG EN KNIV DEM UD I FINE KNÆKBRØDS STØRRELSER ELLER MAN KAN OGSÅ TAGE ET GLAS OG STIKKE DEM UD SÅ DE BLIVER RUNDE :) 

DER BLIVER 2 BAGEPLADE  MED KNÆKBRØD.

BAG DEM I OVNEN PÅ 175 GRADER I CA. 25-30 MINUTTER OG TIL DE HAR FÅET LIDT KULØR, MEN KUN LIDT :) 

NÅR DE ER KOMMET UD AF OVNEN "KNÆKKER" DU DEM FRA HINANDEN OG LADER DEM KØLE HELT AF INDEN DU KOMMER DEM I EN KAGEDÅSE :) 
 VELBEKOMME :) 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar