onsdag den 13. november 2013

Kyllinge frikadeller med rodbrugter

DET BLEV TIL EN GANG KYLLEDELLER MED BAGTE RODFRUGTER 

DET VAR MENINGEN VI SKULLE HAVE KYLLINGMEDISTER, MEN SYNES IKKE DET LIGNEDE NOGET SOM JEG HAVDE LYST TIL AF LIGE VEL :( SÅ DET BLEV TIL EN OMGANG SMÅ KYLLINGFRIKADELLER OG BAGTE RODFRUGTER 

KYLLINGE FRIKADELLER 

1 PAKKE HAKKET KYLLINGKØD
1 ÆG
SALT
PEBER
1-2 SPSK MEL
½-1 DL MÆLK
1-2 TSK TØRRET BASILIKUM
1 REVET LØG
1 PRESSET HVIDLØG

FREMGANGSMÅDE 

  • RØR KYLLINGKØD SEJ MED SALT 
  • TILSÆT ÆG, REVET LØG,HVIDLØG,PEBER OG BASILIKUM OG BLAND DET GODT
  • KOM MEL I OG RØR DET SAMMEN 
  • TILSÆT MÆLK OG BLAND DET GODT
  • LAD DET STÅ OG TRÆKKE 10-15 MIN 
  • FORM DEM MED EN SKE SMÅ ELLER STORE OG STEG DEM I OLIE   
BAGTE RODFRUGTER 

EN POSE BLANDET RODFRUGTER ELLER GULERØDDER, PASTINAKKER, RØDBEDER, BAGKARTOFLER OG RØDLØG 

2 SPSK OLIE 
1 TSK SENNEP 
1 SPSK AKACIEHONNING 
1½ TSK TØRRET TIMIAN 
SALT 
PEBER 

FREMGANGSMÅDE 
  • SKRÆL OG SKÆR GRØNSAGERNE I GROVE STYKKER OG KOM OP I EN SKÅL 
  • BLAND ALLE INGREDIENSERNE SAMMEN TIL  DRESSING 
  • RØR DET SAMMEN MED GRØNSAGERNE 
  • KOM DEM OP PÅ EN BAGEPLADE MED PAPIR OG BAG I OVNEN EN LILLE TIMES TID OG TIL DE ER MØRE. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar