tirsdag den 12. november 2013

Skinkeschnitzler med ærter


DET ER HVAD MENUEN BESTOD AF I DAG, SKINKESCHNITZEL MED ÆRTER. 
MEGET LET OG SIMPELT AT LAVE :) 


INGREDIENSER 

SKINKESCHNITZLER
2 ÆG
RASP
SALT
PEBER

FREMGANGSMÅDE 

  • KOM ÆG OP I EN DYB TALLERKEN OG PISK DET LET MED SALT 
  • KOM RASP I EN DYB TALLERKEN MED SALT OG PEBER 
  • FØRST VENDER DU SKINKESCHNITZLER  I ÆG OG DERNÆST RASP. SØRG FOR DER ER EN JÆVN FORDELING AF RASP OVER DET HELE. NOGEN VENDER DEM EN GANG TIL I ÆG OG RASP FOR AT FÅ EN MERE SPRØD PANERING, MEN SYNES NU STADIG DE BLIVER DEJLIG SPRØDE :) 
  • STEG DEN I VARM SOLSIKKEOLIE ELLER RAPSOLIE TIL DE ER GYLDENBRUNE PÅ BEGGE SIDER. SERVER DAMPET ÆRTER TIL OG MÅSKE NOGET BÅDKARTOFLER I OVNEN OG EN GOD LÆKKER SOVS :)  





Ingen kommentarer:

Send en kommentar