søndag den 29. december 2013

Brownie

BROWNIE MED NOUGAT OG MANDLER


STOD MED LIDT MØRK CHOKOLADE EN MASSE BLØD NOUGAT OG MANDLER SOM JEG IKKE FIK BRUGT FÆRDIG HER I JULEN SÅ HVORFOR IKKE BIKSE EN LÆKKER SPRØD OG KLISTRET BROWNIE SAMMEN. SELVOM JULEN ER VED AT VÆRE SLUT, SKAL DET JO IKKE VÆRE SLUT MED EN MASSE LÆKKER KAGE :D SÅ MIN SØNDAG BLIVER SLUTTET AF MED NOGLE SØDE SMÅ STYKKER BROWNIE OG EN MASSE SCRABBLE MED KÆRESTEN :) 


SPRØDE/SVAMPET OG KLISTRET BROWNIE 
CA. 24 STK

175 G SMØR (SALTET) 

100 G GOD MØRK CHOKOLADE 

150 G BLØD NOUGAT 

250 G SUKKER 

3 SPSK KAKAO PULVER

3 ÆG 

100 G MANDLER 

FREMGANGSMÅDE
  • HAK CHOKOLADE I STYKKER SAMMEN MED SMØR OG BLØD NOUGAT OG SMELT I EN SKÅL OVER ET VANDBAD TIL DET HELE ER SMELTET. 
  • TILSÆT SUKKER I CHOKOLADEMASSEN OG RØR TIL DET ER OPLØST 
  • HAK MANDLER GROFT OG BLAND SAMMEN MED CHOKOLADEMASSEN I EN SKÅL OG TILSÆT MEL/KAKAOPULVER 
  • PISK ET ÆG AD GANGEN DER I
  • SMØR EN FORM I STØRRELSEN 33 X 23 CA. OG BEKLÆD MED BAGEPAPIR 
  • BAG MIDT I OVNEN PÅ 170 GRADER I CA.30 MIN
  • DEN SKAL VÆRE KLISTRET INDENI MEN IKKE FLYDENE NÅR DU STIKKER EN TANDSTIK I. 
  • LAD DEN KØLE AF PÅ EN RIS OG SKÆR UD I CA. 24 SMÅ STYKKER.
  • DE KAN OPBEVARES I EN TÆTLUKKET BOKS I CA.4-5 DAGE, HVIS DE HOLDER SÅ LÆNGE ;) 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar