lørdag den 14. december 2013

Julebag

KRANSEKAGETOPPE, TOPPET MED MANDEL 


SÅ KOM DER ENDNU MERE JULEBAG, DA DET ER VED AT BLIVE TOM PÅ JULEGODTER. SÅ MÅ JEG HELLERE BAGE LIDT MERE, JULEN ER JO FØRST LIGE BEGYNDT OG DER SKAL HYGGES MED EN MASSE LÆKRE JULEGODTER. SÅ I DAG FIK JEG BAGT 41 KRANSEKAGETOPPE OG SKULLE OGSÅ BAGE SUKKER KRINGLER, MEN DET MÅ BLIVE IMORGEN DA TIDEN DESVÆRRE LØB FRA MIG I DAG :( 

OPSKRIFT

INGREDIENSER 

400 G REN RÅ MARCIPAN 
2 ½ ÆGGEHVIDER
7 SPSK FLORMELIS 
HELE MANDLER 
100 G MØRK SMELTE CHOKOLADE 

FREMGANGSMÅDE 
  • KOM MARCIPAN OP I EN SKÅL 
  • TILSÆT FLORMELIS OG BLAND SAMMEN 
  • TILSÆT LIDT ÆGGEHVIDE AD GANGEN TIL DET FÅR EN FIN KONSISTENS, DET SKAL VÆRE LIDT TYK, MEN OGSÅ SÅ DET KAN SPRØJTES UD AF EN POSE. 
  • LAV NOGLE SMÅ KUGLER PÅ STØRRELSE MED EN 5 KR CA. 
  • JEG FIK 41 STK PÅ 2½ BAGEPLADE 
  • BAG DEM MIDT I OVNEN PÅ 175 GRADER I 30 MIN CA.
  • HOLD ØJE MED DEM, NÅR DE HAR FÅET EN FIN BRUN FARVE ER DE FÆRDIG
  • LAD DEM KØLE HELT AF PÅ EN BAGERIST FØR DU DYPPER DEM I CHOKOLADE OG SÆTTER DEM PÅ KØL.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar