mandag den 10. marts 2014

Pandekager med havregryn

PANDEKAGER AF HAVREGRYN OG ET LILLE NIP KARDEMOMME 

VIL DU PRØVE EN LIDT ANDERLEDES PANDEKAGE TIL MORGENMAD ELLER BRUNCH OG SKAL DE VÆRE LIDT SUNDERE END DEM DU NORMAL LAVER, SÅ SKAL DU PRØVE DISSE LÆKRE PANDEKAGER. DET ER KUN DET SOM DU KOMMER OVENPÅ SOM AFGØR HVOR SUNDE DE SKAL VÆRE ;) OG MAN KAN NÆSTEN IKKE ANE ELLER SMAGE DER ER EN MASSE HAVREGRYN I. PERSONLIGT VIL VI HELST SPISER OTA SOLGRYN DA DE IKKE ER SÅ "HÅRDE" OG GROVE AT TYGGE. HAR PRØVET EN DEL HAVREGRYN SYNES JEG OG VIL STORT SET ALTID VENDE TILBAGE TIL OTA'S. OG DET ER OGSÅ DET SOM ER KOMMET I DE HER PANDEKAGER. HAR KUN KOMMET EN MEGET LILLE SMUGLE HVEDEMEL I FOR AT "BINDE" DET LIDT MERE SAMMEN. HÅBER DE VIL FALDE I SMAG HOS DIG, HER ELSKER VI DEM OG SELV KÆRESTEN KAN IKKE FORSTÅ DE ER FYLDT MED HAVREGRYN NÅR DE KAN SMAGE SÅ GODT :) 



INGREDIENSER (CA.10 STK) 

2½ DL HAVREGRYN 
1 SPSK HVEDEMEL 
KNSP SALT
1 TSK SUKKER 
1 TSK BAGEPULVER ( KAN UNDLADES) 
½ TSK KARDEMOMME 
2 ÆG 
3 DL MÆLK 

FREMGANGSMÅDE 
  • BLEND HAVREGRYN TIL MEL,HVIS DET ER OTS SOLGRYN KAN MAN OGSÅ BRUGE FINGERNE TIL AT "MALE" DET TIL GROFT MEL
  • BLAND SUKKER,SALT,MEL,BAGEPULVER OG KARDEMOMME I DE MALET GRYN
  • PISK ET ÆG I AF GANGEN OG TILSÆT LIDT MÆLK AF GANGEN TIL DET HELE ER BRUGT OP.
  • SÆT DET PÅ KØL I 15 MIN CA. 
  • KOM LIDT SMØR PÅ PANDEN OG STEG NOGLE SMÅ PANDEKAGER TIL DE ER FLOTTE GYLDENBRUNE PÅ BEGGE SIDER. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar