torsdag den 4. september 2014

Rejemad

Super simpel og lækker rejemad 
Det er en af de dage det godt må være lidt nemt, men stadig lækkert i en fart :) En lidt anderledes rejemad en den vi kender med majonæse, så har den her fået lidt grønt i bunden som er avocado og en lækker syrlig dressing med dild og så en skefuld stenbiderrogn.....BUM.  

Rejemad 2 personer 

1 moden avocado, skåret i skiver 
Rejer, drænet vægt 200 g, eller frisk pillet 
4 tsk rød stenbiderrogn
2 rug klapper, skåret over til 2 halve til hver.( Alm. Rugbrød kan også bruges, dog skal det ikke ristes så!)

Dressing 
3 spsk cremefraiche 18 % 
3 spsk citronsaft 
1 tsk tørret dild, eller 2 spsk frisk hakket
lidt salt og friskkværnet sort peber 

Dræn vandet fra rejerne.
Skær rug klapperne over og rist dem på en brødrister eller i ovnen til de bliver sprøde.
Bland dressingen sammen og smag den til.
Skær avocadoen midt over og fjern stenen og skrællet, skær den i skiver. 
Kom lidt dressing ud på de halve stykker brød, anret avocadoen, rejerne dressing og stenbiderrogn og server med en lille skive citron til. 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar