søndag den 14. december 2014

Rester med hamburryg

Hyg med rester af hamburryg 
En super lækker ret med rester fra hamburryggen fra dagen før og du slipper for madspild. Jeg kiggede i køleskabet og fandt nogle meget basale ting som de fleste nok også har i sit køleskab og det passer bare perfekt ned i denne her ret som er lige til at komme i ovnen. Og ja tænk at rester kan smage så fantastisk og du vil sammentiedig have lavet en ny ret ud af dine rester :) 


Hamburryg i fad med grønsager og fløde 
2-3 personer 

3-4 tykke skiver kogt hamburryg (rester fra dagen før)
3 kartofler, i grove tern  
1 stor gulerod eller 2 alm. I grove tern 
12 champignoner, i kvarte stykker 
1 løg, i små både 
3 dl fløde
1 dl mælk 
1 tsk stødt muskatnød 
1-2 håndfulde revet ost, bestemmer selv hvilken 
salt 
peber 


  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Skræl og skær alle grønsagerne i grove stykker og kom op i et ildfastfad 
  • skær hamburryggen i store grove tern og kom oven på grønsagerne 
  • Drys muskatnød udover i et jævnt lag og lidt salt og peber 
  • Hæld mælk og fløde udover 
  • Drys ost på toppen 
  • Sæt fadet midt i ovnen i 1 time og 10 minutter 
  • Hvis du vælger at lave det i en stegeso ligesom mig så tag låget af de sidste 10 minutter for at det kan få lidt farve på toppen 
Server retten med et godt stykke brød til




Ingen kommentarer:

Send en kommentar