tirsdag den 10. februar 2015

Macaroni and cheese

Macaroni & cheese med broccoli 

En rigtig nem og hurtig ret som smager fantastisk hvor selv børnene kan være med og helt sikker også vil elske den. Den er dejlig cremet i konsistensen og smelter næsten på tungen. 
Den fik lige et skud af nogle små broccoli buketter som var med til at løfte retten lidt og så elsker jeg også bare broccoli :)


Mac & cheese 
ca.3-4 personer 

350 g macaroni 
50 g smør
2 spsk mel 
1 tsk sennep 
4,5 dl mælk 
175 g cheddar ost (1 pose) 
150 g gouda ost ( 1 pose ) 
100 g broccoli i små buketter 
salt
peber
rasp til at drysse over 


  • Smelt smørret i en gryde og pisk 2 spsk mel i til det bliver fint og jævnt
  • Tilsæt lidt af mælken og pisk det på jævn varme til alt mælken slipper op og lad sovsen små koge i 5 minutter mens du rør godt rundt og kom sennep i
  • Begynd at kog macaroni, de skal stadig have lidt bid så husk at hold øje med dem. Det tager ikke så lang tid
  • Hæld alt osten i sovsen og lad det smelte helt ud mens du rør godt i det så det ikke brænder på i bunden. 
  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Kværn frisk peber i ostesovsen og lidt salt og smag den til
  • Kom broccoli i ostesovsen
  • Når macaroni er færdig hælder du vandet fra og hælder ostesovsen over og rør det rundt og hælder det over i et smurt fad, drysser rasp ud over og sætter den midt i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter. 
  • Server den straks når den er kommet ud af ovnen 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar