mandag den 6. juli 2015

Salat med groft bulgur, stegt kylling og parmesan-mayonnaise-dressing


Lækker sprød og fyldig salat, som også passer ind til den travle hverdag, hvor det stadig må være godt og lækkert. Det tager ikke særlig lang tid at bikse en lækker salat sammen som også mætter godt. 


Salat med groft bulgur, kylling og parmesan-mayonnaise-dressing toppet med sprødt bacon. 
4 personer

4 kyllingebryster, krydderet og stegt. 

100 g bacon i tern, stegt sprødt.

2 dl groft bulgur 
5 dl vand 

1 pakke blandet salatmix (ca.100 g) 
½ agurk, i små tern 
1 rødløg, i halve ringe 
ca. 15  cherrytomater 

parmesan-mayonnaise-dressing 

3 æggeblommer, skal være stuetemperet 
ca. 1 dl solsikke eller rapsolie 
1 tsk sennep 
1 spsk citronsaft 
3 spsk finrevet parmesanost 
salt
peber 


  • Kog bulgur som anvist på pakken og sæt det på køl når det er færdig så det kan blive koldt.
  • Steg kylling og bacon og sæt det til side.
  • Bland salaten med buldgur 
  • Til mayonnaisen: Bland æggeblommer, sennep og citron i en skål. 
  • Pisk med en elpisker på det højeste mens du stille hælder lidt olie i af gangen i en tynd stråle, til det hele slipper op. 
  • Når den har fået en lidt tykflydene konsistens stopper du og blander parmesanost i mayonnaisen. 
  • Server salaten med stegt kylling, bacon og dressingen til. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar