mandag den 14. september 2015

Efterårs biksemad med kålpølser


Nu skal vi til at have fat i alle de "tunge" retter og der indgår rodfrugterne. Det her er en dejlig  smagsfuld, farverig og mættende biksemad med kålpølse som virkelig smager fantastisk og med et spejlæg til så bliver det ikke bedre. 


Efterårs biksemad med kålpølse
4 personer 

4 æg

solsikkeolie til stegning 
4 mellemstore kartofler 
2 sweet potato 
3 løg
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt 
1/4 af en hokkaido græskar
salt
peber 
4-5 kålpølser



  • Skær alle ingredienserne i grove stykker og steg dem af på en pande med olie. Steg gerne tingene over flere omgange så de får en stegeskorpe og ikke bliver "kogt" 
  • Slut af med at steg pølserne af på panden og bland det hele sammen i et fad med salt og peber, sæt det i ovnen på 200 grader i ca. 20-25 minutter. 
  • Inden servering spejler du æggene og servere dem til. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar