mandag den 12. september 2016

Salat med rejer og laks



Sommeren er kommet tilbage og noget tyder på vi får en god sensommer, så vi kan godt holde ved de lækre salater lidt endnu. 

Det her er en fantastisk lækker sprød salat med rejer og varmrøget laks, som er værd at nyde sammen med et kold glas rosévin. 
Den tager ikke mange minutter at bikse sammen og med en lækker dilddressing til og et styk groft brød så er det en dejlig og mættende ret for to personer. 


Salat med rejer & varmrøget laks 
2. personer

2 varmrøgede laksepotioner med peber.
ca.170 g rejer i lage.
75 g Salatmix - gerne Napolitana
8-10 cherrytomater
300-350 g aspargessnitter, drænet for vand.

Dilddressing:

3-4 dl cremefraiche 9 %
1 håndfuld friskhakket dild
smag til med salt, peber og citronsaft

Server gerne et styk groft brød til.


  • Start med at dræn rejer og asparges for vand.
  • Skyl salat gryndigt og lad det tørre på et viskestykke for overskydende vand.
  • Anret salaten i en dyb tallerken og fordel rejerne udover.
  • Skær cherrytomaterne halvt over og fordel dem udover sammen med aspargessnitterne.
  • Pluk den varmrøget laks i små mundrette stykker og fordel dem udover salaten. 
  • Rør din dressing sammen og smag til med salt, peber og citronsaft og server den til sammen med et groft stykke brød. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar