søndag den 17. september 2017

Lakse lasagne




Lasagne med laks og spinat. En dejlig nem lasagne som er en god måde at få fisk ind i hverdagen og som også børnene ville kunne lide og så den dejlig nem. Andet fisk vil også kunne bruges i den. 


Lakse spinat lasagne
4. personer 


4-500 g fersk laks 
150 g frisk spinat ( frost kan også anvendes) 
500 ml - 1 karton mornaysauce m. muskat 
1 pakke frisk pastaplader ( alm. tørre kan også anvendes, dog skal du tilføje ekstra væde i form af lidt mælk/fløde, ca. 3 dl eller 1 dåse hakket tomater. 

1 pose revet gouda ost eller den du plejere at bruge oven på din lasagne. 



  • Fjern skindet fra laksen og skær den ud i 1-2 cm tykkelse. 
  • Skyl og hak spinaten groft. 
  • Kom lidt spinat i bunden af en smurt fad og så et lag pastaplade. Dernæst så mornaysauce, spinat og laks og gentag en gang til og slut af med mornaysauce og revet ost på toppen. 
  • Sæt den midt i en forvarm ovn på 200 grader i ca. 40 min.
  • Lad den stå og trække på bordet 5 min inden du skærer i den, så bliver den mere fast og nemmere at skære ud. 

Du kan sagten snitte nogle grønsager (gulerødder, knoldselleri, tomat) og komme i lasagnen så den får mere fylde og flere grønsager ind. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar