tirsdag den 29. oktober 2013

ILD I RØRET

NOGEN KALDER DET FOR KARRYKÅL, MEN HER HJEMME KALDE JEG DET FOR ILD I RØRET OG KÆRESTE SIGER ILD I R*VEN :D 


NU ER DET HER EN STOR POTION PÅ NÆSTEN 5 L. JEG HAR LAVET SÅ JEG KAN FRYSE EN MASSE NED. MEN NU LAVER JEG DET PÅ SLUM, MEN DET ER SÅDAN CA. 

1 KG HAKKET OKSEKØD 
5-6 GULERØDDER REVET GROFT ELLER I TERN 
1½ HVIDKÅLSHOVED SNITTET I TYNDE STRIMLER
5-6 SPSK KARRY
3 STORE LØG HAKKET I TERN
2 FED HVIDLØG
2 DÅSER HAKKET TOMAT
1 GRØNSAGS BOUILLONTERNING
SALT
PEBER
2 SPSK OLIE

HAK ALLE GRØNSAGERNE.
KARRY "BRÆNDES" AF I EN STOR SUPPEGRYDE TIL DET RYGER LIDT. OLIE TILSÆTTES OG LØG OG HVIDLØG SVITSES GYLDNE. SÅ TILSÆTTER DU HAKKET OKSEKØD OG BRUNER DET AF. HVIDKÅL OG GULERØDDER TILSÆTTES OG STEGES MED KØDET I CA. 10 MIN MENS DER BLIVER RØRT JÆVNLIG OG SÅ TILSÆTTES DE HAKKET TOMATER OG LADER DET STÅ OG SIMRE I 30-40 MIN OG SMAGS TIL MED SALT OG PEBER.
DET KAN SPISES MED RIS TIL, MEN MAN KAN OGSÅ SPISE DET SÅDAN OG SÅ MED ET GODT STYKKE BRØD TIL. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar