fredag den 21. november 2014

Iskaffe

 Iskaffe med muscovado sirup og et strejf af vanilje
En iskold forfriskning og en af mine yndlingsmåde at drikke kaffe på, da man kan lave et hav af lækre slags. 
Denne her gang har jeg valgt at fryse kaffen ned som isterninger og tilføjet lidt muscovado sirup som gav iskaffen en dejlig dyb sødme som passede rigtig godt sammen med kaffen. 
Man kan også sagtens lave den uden at skulle vente på at ens kaffe-isterninger bliver frosne, så bruger du bare en god afkølet stærk kaffe og så tilføjer isterninger for at den skal blive kold. 


Iskaffe

  • Kaffe-isterninger 
  • Lun mælk med vanilje (vanilje kan undlades) 
  • Muscovado sirup 


Lun mælken i en gryde med lidt vaniljesukker og lad det køle lidt af, det skal ikke være for varmt for så smelter is-terningerne for hurtigt.
Fyld glasset op med kaffe-isterninger og kom en sjat muscovado sirup i og evt. smag den til med det så du får som du kan lide den. Ja kan godt lide at den er lidt sød :P
Hæld glasset 2/3 del op med mælk og rør rundt så siruppen bliver blandet. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar