tirsdag den 1. september 2015

Havregryn / kokos cookies


Lækre smagsfulde cookies med banan og hvid chokolade. Melet er blevet skiftet ud med havregryn og kokosmel, og smørret med kokosolie. Så de er blevet en tand sundere end alm. cookies og det gør bestemt ikke noget, for de smager virkelig godt og sammen med en kop te eller kaffe så er der dømt sofahygge. 


Havregryn / kokos cookies m. banan og hvid chokolade 
ca. 12 stk 

130 g havregryn, finmalet evt. med en minihakker 
50 g kokosmel, malet fint
1 tsk bagepulver
2 tsk rørsukker
2 spsk brun farin
5 spsk kokosolie 
1 stor banan eller 1½ banan, most  
50 g hvid chokolade, hakket fint 



  • Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  • Rør kokosolie i sammen med den moste banan og hakket hvid chokolade. 
  • Kom bagepapir på en bageplade og tænd ovnen på 200 grader. 
  • Kom ca. 1 spsk fuld dej i hænderne og tril den til en kugle og sæt dem på bagepladen og mast dem flade. 
  • Bag dem midt i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er blevet fine gyldenbrune.
  • Lad dem køle helt af på en bagerist inde de spises. 
  • Pak dem ned i en tætlukket boks. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar