tirsdag den 8. september 2015

Sprøde kokoschips


De her fantastisk sprøde kokoschips vil blive din bedste sunde snack, i de små hyggestunder med en god bog eller film. De er utrolig nemme at lave og kan opbevares i et glas eller tætlukket boks rigtig længe, men her hjemme holder de ikke særlig lang tid for de smager himmelsk! 


Kokoschips 

1 kokosnød 

brug en kartoffelskræller, tyndskræller eller en mandolin 


  • Flæk kokosnødden og hæld kokosmælken ud eller gem den til noget. 
  • Når du har fået kokosen ud af nødden skal du bare begynde at skrælle og skrælle og skrælle...... 
  • Fordel kokosen ud på to bageplader med bagepapir og bag dem midt i ovnen på 110 grader i ca. 1-1½ time, til de er blevet sprøde.
  • Lad dem køle af på en bagerist inden du kommer på i et glas. 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar