fredag den 19. maj 2017

Myntesukker



Lækker myntesukker lige til at drysse over din frisk skåret frugt, især ananas og jordbær er godt og giv det et fantastisk løft eller en god mojito på en varm sommerdag. 


Myntesukker
1 lille glas

8 spsk rørsukker
2 store håndfulde mynteblade 


  • Skyl og tør myntebladene i et viskestykke.
  • Kom sukker og mynteblade op i en minihakker og blend det sammen.
  • Fordel det ud på en bageplade og tør det i ovnen på 75 grader i en lille time, det skal ikke begynde at tage farve. 
  • Når sukkeret er kølet ned så kom det i et tætlukket glas, det kan godt klumpe lidt så brug en gaffel og mas rundt i sukkeret og så det delt. 

Myntesukker er velegnet til: 

- Frugt (især jordbær og ananas) Skær frugten i stykker og drys sukker udover. 
- Mojito
- Myntete
- Smoothie
- Oven på yoghurt, skyr og andet morgenmad. 
- Ansigtspeeling/body scrub






Ingen kommentarer:

Send en kommentar